طب سنتی استفاده از تخمه کدو برای کبد چرب را ممنوع اعلام کرد

این دانه ها منبع خوبی از آهن هستند که اثر مفیدی روی خون دارد و انرژی می دهد.

تخمه کدو برای کبد چرب دارای خواص ضد التهابی قوی است. نشان داده شده است که روغن دانه کدو تنبل التهابی را که باعث آرتریت می شود، کاهش می دهد.

اثر این محصول طبیعی با ایندومتاسین قابل مقایسه است، یک داروی ضد التهابی که اغلب به افرادی که از آرتریت رنج می برند نسبت داده می شود. بر خلاف

درمان دارویی، آنها عوارض جانبی ندارند.

همچنین می توانید از تخمه کدو تنبل برای کاهش وزن استفاده کنید. آنها سرشار از پروتئین های مغذی و فیبر غذایی هستند، بنابراین باعث سیری طولانی مدت

می شوند و به جلوگیری از پرخوری کمک می کنند.

برای پیشگیری از سنگ کلیه مصرف منظم تخمه کدو تنبل توصیه می شود. آنها از تشکیل سنگ جلوگیری می کنند و به سرعت مواد تشکیل دهنده آنها را از بدن

خارج می کنند.

خواص ضد قارچی و ضد ویروسی این محصول توسط پروتئین های ویژه لیگنان داده می شود که در بدن انسان بر مولکول های گاما اینترفرون مسئول ایمنی تأثیر می

گذارد.

این یک محصول پر کالری است، در دانه ها حدود 500 کیلو کالری در 100 گرم است.

BJU در 100 گرم:

– پروتئین – 33.0 گرم؛

– چربی – 42.0 گرم؛

– کربوهیدرات – 12.0.

آیا آنها می توانند خطرناک باشند

حتی محصولی مانند تخمه کدو تنبل با همه فوایدی که دارد، اگر موارد منع مصرف در نظر گرفته نشود، می تواند مضر باشد. آنها نباید با عدم تحمل فردی یا

حساسیت به محصول مصرف شوند. باید در نظر داشت که این یک وعده غذایی پر کالری است، کسانی که می خواهند وزن کم کنند باید آن را در رژیم غذایی خود

محدود کنند.

به طوری که دانه های کدو تنبل به بدن آسیب نرسانند، ارزش دارد که با افزایش اسیدیته آب معده، با تشدید بیماری های دستگاه گوارش، زنان باردار و شیرده، از

محصول با احتیاط استفاده کنید.