لوبیا قرمز درجه یک به صورت کنسرو فرآوری می شود و به سراسر و جهان فرستاده می شود

لوبیا قرمز درجه یک خوشمزه و مغذی هستند و می توان از آنها به روش های مختلف استفاده کرد!

از آنها به صورت پخته، سرخ شده، پیچیده شده در بوریتوهای خوشمزه یا مخلوط کردن آنها در سالاد با سبزیجات تازه رنگارنگ لذت ببرید.

اگر می خواهید شروع به خوردن بیشتر لوبیا کنید اما مطمئن نیستید که چگونه، در اینجا همه چیزهایی که برای شروع نیاز دارید آورده شده است.

  • لوبیا سرشار از فیبر و پروتئین است و چربی کمی دارد.
  • آنها دارای ویتامین ها و مواد معدنی مانند فولات، پتاسیم و آهن هستند.
  • بهداشت کانادا توصیه می کند  غذاهای گیاهی  مانند لوبیا را بیشتر انتخاب کنید.
  • مصرف منظم غذاهای گیاهی می تواند به پیشگیری از بیماری هایی مانند بیماری قلبی، دیابت و انواع خاصی از سرطان ها کمک کند.
  • لوبیای خشک  سدیم  (نمک) ندارد اما لوبیاهای کنسرو شده اغلب اینطور هستند.
  •  برای کاهش سدیم لوبیاهای کنسرو شده، مایع را تخلیه کرده و خوب بشویید یا کنسرو لوبیا را بدون نمک اضافه کنید.

انواع مختلفی از لوبیا به صورت خشک یا کنسرو شده وجود دارد.

آیا همه اینها را امتحان کرده اید؟

لوبیا

  • نخود (به آن لوبیا گاربانزو نیز گفته می شود)
  • لوبیا سیاه
  • لوبیا
  • لوبیا سفید (که به آن لوبیا کانلینی نیز گفته می شود)
  • لوبیا آدزوکی (همچنین لوبیا قرمز نامیده می شود و در غذاهای چینی به عنوان خمیر لوبیا قرمز استفاده می شود)
  • لوبیا چیتی
  • لوبیای پخته
  • لوبیا قرمز تیره قرمز
  • لوبیا قرمز روشن
  • لوبیا رومانو (که به آن لوبیا کرن بری نیز می گویند)
  • سویا
  • لوبیا فاوا (به آن لوبیا پهن نیز گفته می شود)
  • لوبیا لیما

آزمایش کنید! لوبیاهای مختلف را در دستور العمل های مورد علاقه خود امتحان کنید تا ببینید کدام گونه ها را بیشتر دوست دارید.

خرید حبوبات محلی

کانادا یکی از بزرگترین صادرکنندگان لوبیا در جهان است.

به عنوان مثال، انتاریو، 15 نوع مختلف لوبیا خشک از جمله لوبیاهای رنگی و لوبیای دریایی سفید تولید می کند.

به دنبال محصول کانادا در بسته بندی بگردید تا متوجه شوید که آیا لوبیا تولید محلی است یا خیر.