طرز تهیه برنج کامفیروزی سرخ شده همراه با سس صدف

یکی از رازهای برنج کامفیروزی سرخ شده این است که مواد به طور جداگانه پخته می شوند به آنها کمک می کند طعم متمایز خود را حفظ کنند و سپس در مراحل پایانی پخت با هم ترکیب می شوند.

شکی نیست که انجام این کار آسان تر است اگر هر یک از مواد را بعد از پختن از ماهیتابه بردارید و سپس آن را در انتها دوباره اضافه کنید، همانطور که در این دستور پخت اولیه برنج سرخ شده است اما انتخاب با شماست.

اگر همه مواد را در تابه بگذارید، قبل از اضافه کردن مواد بعدی، مطمئن شوید که هر کدام پخته شده است سبزیجات کمی تفت داده شده، تخم مرغ کاملا سفت می شود (اگر تخم مرغ را به جای اضافه کردن به عنوان چاشنی هم بزنید) و غیره

ناب گراها اغلب مخالف افزودن هر گونه چاشنی (به جز شاید کمی نمک) هستند، و معتقدند که تمام طعم باید از مواد سرخ شده باشد.

با این حال، این که آیا برنج سرخ شده را مزه دار کنیم یا نه، واقعاً یک موضوع ترجیحی شخصی است.

اگر تصمیم دارید غذا را با سس سویا یا سس صدف مزه دار کنید، ابتدا کمی آن را حل کنید و سپس در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.

رستوران ها اغلب سس سویا غلیظ را اضافه می کنند تا رنگ تیره خوبی به برنج بدهد.

ناب گراها اغلب مخالف افزودن هر گونه چاشنی (به جز شاید کمی نمک) هستند، و معتقدند که تمام طعم باید از مواد سرخ شده باشد.

با این حال، این که آیا برنج سرخ شده را مزه دار کنیم یا نه، واقعاً یک موضوع ترجیحی شخصی است.

اگر تصمیم دارید غذا را با سس سویا یا سس صدف مزه دار کنید، ابتدا کمی آن را حل کنید و سپس در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.

رستوران ها اغلب سس سویا غلیظ را اضافه می کنند تا رنگ تیره خوبی به برنج بدهد.

برنج سرخ شده غذای 1500 ساله ای است که با استفاده از ورقه زنی تهیه می شود، روشی که به غذا اجازه می دهد تا دمای 1200 درجه سانتی گراد را بدون سوختن تحمل کند.

پرتاب کردن واک سنگین با سرعت بالا ممکن است یکی از عوامل ایجاد درد شانه باشد که توسط 64.5 درصد از سرآشپزهای رستوران چینی گزارش شده است.

در این مطالعه تجربی و نظری ترکیبی، ما سینماتیک پرتاب ووک را از پنج سرآشپز حرفه‌ای رستوران گزارش می‌کنیم.

پرتاب وک دارای دوره 0.3 ثانیه است و شامل دو جهت حرکت است: ترجمه که برنج را در امتداد وک می لغزد و چرخشی که برنج را به هوا پرتاب می کند.

ما سینماتیک انتخاب شده سرآشپزها را گزارش می کنیم و از یک مدل نظری برای پیش بینی مسیر برنج بر اساس حرکت پرتابه استفاده می کنیم.

با استفاده از مدل خود، همه سینماتیک های ممکن را از نظر سه معیار رتبه بندی می کنیم: نسبت برنجی که پرتاب می شود، ارتفاع پرواز آن و جابجایی زاویه ای برنج.

ما یک رژیم بهینه برای تهیه برنج سرخ شده را شناسایی می‌کنیم و راه‌هایی را پیشنهاد می‌کنیم که می‌توان با پرتاب ووک را بهبود بخشید.

این مطالعه ممکن است الهام بخش طراحی رباتیک و اسکلت بیرونی برای کاهش میزان آسیب کشیدگی عضلات در میان سرآشپزهای حرفه ای باشد.